søndag 31. oktober 2010

Groovy!


Ett av korpsene jeg spiller i skal konkurrere, og da blir det show! Temaet vårt er 70-tallet, og hele repertoaret vårt er kjente og kjære(?) klassikere fra tiåret. Vi har tilogmed kostymer:)
Bildet er av slengbuksene som jeg har sydd. De ble skikkelig miss'n match. Blomsterstoffet er fra en gammel skjorte som jeg tror kommer fra farmoren min, og de brune buksene er fra en bruktbutikk.

søndag 24. oktober 2010

I <3 Sunday


Før likte jeg ikke søndag fordi tanken på at mandag snart var her, ødela hele dagen. Nå derimot synes jeg søndag er en deilig dag!

fredag 22. oktober 2010

Drage

Voila!
Drage i solnedgang:)

Mønster er laget selv. Sydd i grønn fleece, og lilla filt.

torsdag 21. oktober 2010

Kveldsoppdatering

Den første snøen har kommet! Fikk utrolig med julestemning, og måtte bare høre på Odd Nordstoga synge verdens koseligste sang, nemlig Svingensongen (fra "Linus i svingen".)

Er ferdig med dragen, og skal prøve å få lagt ut noen bilder i morgen. Synes det er mye bedre å fotografere i dagslys, for da blir fargene bedre.

Sov godt -.-ZzZz

onsdag 20. oktober 2010

Utfordring

Jeg ble utfordret av Giraffmamma i går, og slik lyder spørsmålet som skal svares på:


Når lo du sist, og av hva?



Jeg lo fryktelig på skolen i dag! Jeg og bestevennen min har det sinnsykt morsomt sammen, og driver alltid og erter hverandre. Da blir det mye morsomt:D

Sneakpeek 2.0



Dagens lille prosjekt skal bli en drage. Kroppen er nesten ferdig, mangler bare ben og vinger. Også har jeg blitt utfordret, men det skriver jeg mer om senere!

mandag 18. oktober 2010

Gjenbruks-elefant


Elefanten er laget av en gammel tights, og vatten inni er fra en slitt pute. Vanskelig stoff å sy med, siden det bare krøllet seg hele tiden... Men den er skikkelig bløt og god:) 
Nå er planen å begynne på en ny kanin, men jeg lurer litt på hva slags plagg den skal ha på seg :-/